Fysiotherapie en spit klachten in de rug verhelpen

Spit problemen en fysiotherapie

Fysiotherapie is een fysiotherapeut die enig aanzien geniet. Onze klanten zijn positief over ons. Waarom kiezen onze klanten eigenlijk voor Fysiotherapie?
– Ons personeel is vriendelijk en goed geschoold, u voelt zich bij ons altijd welkom.
– Onze praktijk is hypermodern maar ook knus ingericht; onze kliniek voelt niet als een kliniek, maar als een huiskamer.
– Onze dienstverlening is van de hoogste kwaliteit; wij zetten alles op alles om u van dienst te zijn.
– Onze patiënten kunnen zeven dag per week op ons bouwen; we helpen u graag wanneer u ons nodig heeft. Ook op zondag.

Spit klachten verhelpen

Fysiotherapie is een praktijk voor mensen met spit problemen aan het bewegingsapparaat. Arno heeft de praktijk opgericht, samen met twee studievrienden: Jozejas Knaag en Annefleur Cerise. De praktijk heeft als missie om patiënten op een aangename manier de beste zorg te verlenen. Het team van Fysiotherapie Rotterdam vindt het belangrijk dat geen enkele patiënt met tegenzin de kliniek bezoekt. Genezing mag ook best leuk zijn – althans, dat vinden wij van Fysiotherapie.
De kliniek is kleinschalig ingericht, maar biedt dezelfde veelzijdigheid als een grootschalige kliniek. Of u nu voor gewone fysiotherapie of voor een uitgebreid Mensendieck-programma komt, het is ons om het even. Zolang wij maar voor u van betekenis kunnen zijn: dat is wat voor ons telt.
Fysiotherapie Rotterdam is gevestigd in Rotterdam. Dat is een centrale locatie, waardoor ook mensen uit omringende gemeentes onze kliniek eenvoudig kunnen bereiken. De praktijk beschikt over een eigen parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Komt u dus van iets verder, dan is onze fysiotherapie alsnog zeer betaalbaar. Neem gerust een kopje koffie terwijl u in de wachtkamer op de fysiotherapeut wacht.
Fysiotherapie Rotterdam is er trots op haar deuren te hebben geopend. We hebben liefde voor fysiotherapie en willen dan ook dat u die liefde kunt proeven. Mocht u daarom een suggestie hebben waarmee we onze praktijk kunnen verbeteren, dan horen we dat uiteraard graag van u.
Is fysiotherapie bij Fysiotherapie Rotterdam duur?
Nee. Afhankelijk van wat voor verzekering u hebt, wordt uw behandeling zelfs vergoed. De visie van Fysiotherapie Rotterdam is dat onze therapie betaalbaar moet zijn, ook als dat betekent dat wij zelf wat minder verdienen. Daarom is onze therapie ook betaalbaar als u die niet of slechts voor een deel vergoed krijgt.

Waarvoor kan ik allemaal fysiotherapie krijgen?
Fysiotherapie, ook die bij Fysiotherapie Rotterdam, richt zich op de gezondheid van het menselijk bewegingsapparaat. In normaal Nederlands betekent dat dat wij ons bezighouden met voortbeweging. Als u pijn hebt bij het bewegen, is een fysiotherapeut doorgaans de medische specialist die u van uw pijn kan verlossen. Lijdt u dus aan chronische rugpijn, spit, een springersknie, RSI of een soortgelijke aandoening, dan kan Fysiotherapie Rotterdam u zeker helpen.

Spit oefeningen en klachten

Moet ik al in vorm zijn?
Nee. De therapie van Fysiotherapie Rotterdam richt zich op het individu, ongeacht zijn fitheid. Het maakt ook helemaal niet uit of u Zeus of Bacchus bent. Topsporters krijgen dezelfde behandeling als u bij ons krijgt, zij het met een andere weerstand.
Wanneer u echter zo slecht in vorm bent dat bepaalde bewegingen u pijn opleveren, moet u dat van tevoren melden. Dan kan Fysiotherapie Rotterdam haar behandeling aan uw specifieke situatie aanpassen.

 

Moet ik nog iets meenemen?
Ja. Wij hebben geen sportkleding, bidons en andere sportaccessoires; die dient u zelf mee te nemen. Fysiotherapie Rotterdam beschikt wel over douches, dus als u hier wilt douchen, hoeft u alleen een handdoek mee te nemen. Bij uw eerste bezoek hebben wij een kopie van uw paspoort of identiteitsbewijs nodig.

Wat moet ik vooral niet doen bij fysiotherapie?
U moet vooral niet eten voordat u gaat sporten. Wanneer uw maag gevuld is met voedsel, pompt het lichaam veel bloed naar het verteringsstelsel. Dat kost het lichaam heel wat energie. U hoeft niet te bruisen van de energie als u hier aan uw therapie begint, maar het is wel fijn als u alles kunt geven wat u hebt. Eet twee tot drie uur voor de training een bescheiden koolhydraatrijke maaltijd, zoals twee boterhammen met jam, en pal voor de training een banaantje.

Ik heb nog nooit eerder gesport met begeleiding. Wat moet ik weten?
Niets. Fysiotherapie Rotterdam verwacht helemaal niets van haar patiënten. U kunt hier gewoon binnenwandelen voor fysiotherapie, zelfs als u geen enkele ervaring in de sportschool hebt. Wij laten u pas gebruikmaken van onze faciliteiten nadat wij er zeker van zijn dat u volledig op de hoogte bent van de werking van de apparaten. Wenst u begeleiding bij elke fysiotherapiesessie, dan kunnen wij dat uiteraard voor u regelen. Sport u liever op momenten dat het u uitkomt, dan staat u dat vrij te doen, mits u de werking van alle apparaten volledig hebt doorgrond.

Is fysiotherapie pijnlijk?
We zouden graag zeggen van niet, puur om u gerust te stellen, maar helaas is dat niet zo. Elk jaar komt er bij Fysiotherapie Rotterdam wel een aantal patiënten wier genezingsproces pijnlijk is. Zij vormen echter wel de uitzondering op de regel. De meeste patiënten die bij ons fysiotherapie volgen, zijn positief verrast door de aangenaamheid van de therapie. U kunt rekenen op wat is spit, maar niet zo veel dat u meer pijn hebt dan voordat u uw therapie bij Fysiotherapie Rotterdam kreeg.
Genezing doet echter altijd wel een beetje pijn. De volledig pijnloze fysiotherapie is helaas nog niet uitgevonden. Zodra dat gebeurt, bent u de eerste die het hoort.

Ik heb overgewicht. Maakt dat iets uit?
Voor de fysiotherapie maakt dat weinig uit. Voor de gezondheid en goede werking van uw bewegingsapparaat doet dat het wel degelijk. Uw lichaam is in principe te zwaar, maar uw botten zijn niet extra groot om voor de additionele draaglast te compenseren. Uw botten en pezen slijten dus sneller wanneer u overgewicht hebt. Daarom moedigt Fysiotherapie Rotterdam al haar patiënten aan om een gezond gewicht te bereiken. U hoeft echt niet van XXXL naar XS, maar een gezonde BMI achterna jagen is verstandig.
Fysiotherapie Rotterdam werkt samen met andere praktijken. Mochten wij u bijvoorbeeld niet kunnen helpen, dan willen we u niet met lege handen naar huis sturen. We raden u dan een praktijk aan waarvan wij denken dat u daar wel gebaat bij bent.

spit, spit, versterkjerug.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *